Izvor: Radio 021, 30.Mar.2020, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Pantelić poziva fudbalere i klubove da se uključe u borbi protiv virusa korona

Fudbalski savez Srbije pre nekoliko dana pokrenuo je akciju prikupljanja novčanih sredstava za pomoć u borbi protiv virusa korona.

Potpredsednik Saveza Marko Pantelić, koji je bio pozitivan na virus korona, uputio je apel svima onima koji su u fudbalu, da se uključe u akciju FSS-a.

"Kao što svi dobro znamo suočeni smo sa pandemijom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << virusa COVID-19 koja je kompletnu svetsku populaciju, uključujući i sve one koji se bave fudbalom, dovelo je do velike brige za svaki ljudski život. Pre nekoliko dana Fudbalski savez Srbije je pokrenuo akciju prikupljanja novčanih sredstava sa ciljem da pomognemo sada kada je najpotrebnije. I zbog toga želim još jednom da apelujem na sve one koji su u fudbalu, nekadašnje i sadašnje reprezentativce, aktuelne i bivše igrače, klubove, sportske radnike, trenere, sudije, sponzore, da se uključe u ovu akciju", naveo je Panteli.

Kako je objasnio, sve što se prikupi biće dragocena pomoć za one kojima je to preko potrebno, a pre svega zdravstvenom sistemu Srbije "koji se nalazi na prvoj linije fronta u borbi protiv ovog nevidljivog neprijatelja.

"Kao što je već objavljeno, prikupljeno je 250.000 evra kao donacija Infektivnoj klinici u Beogradu. Bez bilo kakve sumnje, nesebična pomoć od onih koji pošteno i časno predstavljaju srpski fudbal širom sveta daće ogroman impuls do konačne pobede", zaključio je Pantelić.

Autor: Sport klub, 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.