Pad industrijske proizvodnje u Nemačkoj skoro 18 odsto

Izvor: Beta, 08.Jun.2020, 11:21

Pad industrijske proizvodnje u Nemačkoj skoro 18 odsto

Nemačka industrijska proizvodnja u aprilu je zabeležila pad usled mera ograničenja zbog pandemije korona virusa.Ministarstvo ekonomije je danas saopštilo da je industrijska proizvodnja u aprilu pala za 17,9 odsto.U martu je pad proizvodnje iznosio 8,9 odsto.Zatvaranje Nemačke zbog pandemije bilo je manje strogo nego u Italiji, Španiji ili Francuskoj. Fabrike nisu zatvarane, ali su kompanije u nekim sektorima obustavile proizvodnju.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pad industrijske proizvodnje u Nemačkoj skoro 18 odsto

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Jun.2020

Nemačka industrijska proizvodnja u aprilu je zabeležila pad usled mera ograničenja zbog pandemije koronavirusa...Ministarstvo ekonomije je danas saopštilo da je industrijska proizvodnja u aprilu pala za 17,9 odsto...U martu je pad proizvodnje iznosio 8,9 odsto...Zatvaranje Nemačke zbog pandemije...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.