PSŽ izgubio na premijeri, navijači ne krive koronu već se podsmevaju Špancu?!

Izvor: Sportske.net, 11.Sep.2020, 12:31

PSŽ izgubio na premijeri, navijači ne "krive" koronu već se podsmevaju Špancu?!

Ofanzivac pored velikog iskustva nije mogao da počne utakmicu.

Sinoć smo videli jedan od iznenađujućih rezultata.

Već u prvom kolu povratnik iz Lige 2 Lens je minimalcem savladao 'osakaćeni' PSŽ. Podsetimo Tuhelov tim je nastupio bez velikog broja prvotimaca poput Nejmara, Mbapea, Paredesa, Ikardija i ostalih zbog pozitivnih rezultata na korona test.

Branilac titule je u napadu startovao sa Sarabijom i dva osamnaestogodišnjaka, Muinžom i Ruiz-Atilom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da bi u 74. minutu na teren ušao osporavani Hese.

Bivši igrač Real Madrida nije prikazao neku partiju, navijaču su jedva čekali da ga pomenu na Tviteru.

"Još je živ? Debeo i ćelav kao i uvek", "Hodajući leš po imenu Hese", "Ni sa 40 pozitivnih na koronu u PSŽ Hese ne može startovati utakmicu", i mnogi drugi.

Podsetimo Španac je u Pariz stigao leta 2016. godine. Ubrzo su krenuli i pozajmice u Las Palmas, Stouk, Real Betis i Sporting Lisabon.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.