PRVA ŽENA LAŽNE DRŽAVE POZITIVNA NA KORONA VIRUS: Oglasila se na Fejsbuku i otkrila u kakvom je stanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Nov.2020, 17:48

PRVA ŽENA LAŽNE DRŽAVE POZITIVNA NA KORONA VIRUS: Oglasila se na Fejsbuku i otkrila u kakvom je stanju

Vršilac dužnosti predsednika i predsednica Skupštine tzv. Kosova Vjosa Osmani objavila je putem društvene mreže Fejsbuk da je pozitivna na korona virus.

- Nakon što su neki rođaci sa kojima sam imala kontakt pozitivni na korona virus, testirana sam u NIJZK, a danas mi je javljeno da je moj test na kovid-19 pozitivan. U naredne dve nedelje radiću od kuće, pazeći da se svaki dokument ili odluka koja zahteva pregled i donošenje odluka, a odnosi se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na moje odgovornosti na obe  funkcije koje obavljam, obradi na vreme - napisala je Osmani na Fejsbuku.

Kako je dodala, određeni broj sastanaka će se nastaviti putem elektronskih platformi.

- Uprkos maksimalnoj brizi, vidi se da se ovih dana virus širi više nego ikad ranije, podjednako opasno kao i uvek. Stoga bih volela da zajedno prebrodimo ovaj izazov, ne zanemarujući opasnost od virusa i brigu koju moramo pokazati - zaključila je Osmani.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vljosa Osmani pozitivna na virus korona

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Nov.2020

Vjosa Osmani, v.d. predsjednika, privremenih kosovskih institucija objavila je danas da je pozitivna na virus korona.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Vjosa Osmani pozitivna na korona virus

Izvor: Danas, 17.Nov.2020

Vršilac dužnosti predsednika i predsednica Skupštine Kosova Vjosa Osmani saopštila je danas da je pozitivna na korona virus i da će naredne dve nedelje biti u samoizolaciji.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.