POZNATA SRPSKA POLITIČARKA IMA KORONA VIRUS: Objasnila je kako se oseća i šta joj je JEDINA UTEHA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Mar.2020, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POZNATA SRPSKA POLITIČARKA IMA KORONA VIRUS: Objasnila je kako se oseća i šta joj je JEDINA UTEHA (VIDEO)

Ona je smeštena u izolaciju.

Zastupnik SNSD u Parlamentarnoj skupštini Bosne i Hercegovine Snježana Novaković-Bursać pozitivna je na korona virus, što je i sama potvrdila objavom na Fejsbuku.

Ona je smeštena izolaciju u Studentskom centru "Nikola Tesla", a navela je kako se trenutno oseća dobro, te da njena klinička slika najviše liči na blažu prehladu.

- Kao što svi već znate, 'studenjak' je mesto gdje se, radi zdrastvenog nadzora trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smeštaju osobe koje su pozitivne na korona virus. Da, dakle ja sam jedna od 100-tinjak osoba u Banjaluci kod kojih je potvrđeno da imaju virus koronu, ili jedna od nekoliko stotina hiljada takvih osoba u svetu. U ovom trentku ja se osećam dobro, imam kliničku sliku koja najviše liči blažoj prehladi i nadam se da će tako i da ostane. Verujem da niko ne želi da dobije bolest, niti virus, ali eto...desi se. I to svakome može da se desi. To retko ko može da izabere - napisala je Novaković-Bursać.

Istakla je kako je virus, verovatno, dobila vršeći dužnosti za koje je izabrana, te navela kako joj je to jedina uteha.

- Nisam ga birala, ali jesam ono što sam mogla – izabrala sam da ostanem kod kuće unazad 13 dana (od 14. marta) i zbog toga osećam ipak neku vrstu mira jer mislim da svojim ponašanjem nisam ugrozila nikog drugog, posebno ne one koje trebamo naviše paziti – naše roditelje, prijatelje, rodbinu, sugrađane koji već imaju određene zdravstvene probleme, starije osobe... Kako sam u kućnoj izolaciji sam bila od 14.03., a simptome koji liče na prehladu sam dobila 23.03., dakle 9 dana nakon verovatnog kontakta, jako jako je bitno da svi u kućnoj izolaciji izdrže onih 14 dana, a i svi ostali koji baš ne moraju da se kreću. Ostanite u kući, molim Vas - napisala je Novaković-Bursać.

Navela je kako će nastojati da dane u karantinu iskoristi da čita knjige i završi poslove koje je započela.

- Mislim i na to kako ću se (nadam se nadam...) za 10-15 dana, kada više ne budem pozitivna na virus i kad budem imala imunitet, moći uključiti u život na drugačiji, u ovom trenutku potrebniji način – da pomognem mojim kolegama lekarima, kroz svoj mandat ili na još stotne korisnih načina. Faliće mi moja porodica, posebno moj najdraži trio ....al šta da se radi....ovo je bolja opcija i za njih. Ostajte mi zdravo i U KUĆI!!! Ko ipak dobije virus, nek zna da je i to za ljude i da najveći broj nas ima blažu do umereno jaku formu oboljenja. I budimo ljudi svuda u uvek - stoji u objavi na Fejsbuku.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.