PODRŠKA ZA NEMAČKU: Beograd je večeras zasvetleo u bojama ove države u znak solidarnosti (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2020, 01:07

PODRŠKA ZA NEMAČKU: Beograd je večeras zasvetleo u bojama ove države u znak solidarnosti (FOTO)

U znak solidarnosti i podrške Beograd nastavlja akciju osvetljivanja glavnih gradskih simbola u bojama zastava država koje su najviše pogođene virusom korona.

Ove večeri Beograd je svetleo u bojama zastave Nemačke, objavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić na svom Fejsbuk nalogu.

Mosta na Adi, savski i Brankov most, palata Albanija, fontana na Slaviji i Narodna skupština >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << večeras su bili prebojeni bojama zastave Nemačke.

- Na ovaj način Beograd i Srbija izražavaju solidarnost sa borbom Savezne Republike Nemačke sa epidemijom virusa korona i saučešće sa svim žrtvama ovog opakog virusa u ovoj zemlji - napisao je Vesić.

Da podsetimo, kao podrška narodu Italije zbog Covida-19 simboli Beograda su 19. i 20. marta bili osvetljeni u bojama italijanske zastave, a 21. i 22. marta svetleli su nacionalnim bojama Kine, u znak zahvalnosti kineskom narodu za podršku i pomoć koju pruža Srbiji. Na isti način podrška je biti pružena narodu Irana 25. i 26. marta i narodu Francuske 27. i 28. marta.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Ada

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uoči godišnjice bombardovanja u Drugom svetskom ratu, Beograd svetleo u bojama Nemačke!

Izvor: KMnovine.com, 06.Apr.2020

Drugi svetski rat u Jugoslaviji započeo je užasnim bombardovanjem Beograda 06. aprila 1941. Sinoć, uoči tog datuma, Beograd je svetleo u bojama nemačke zastave!...    .Bombardovanje Beograd, 06. aprila 1941. i ruganje 2020.    ...Ni manje ni više nego je to učinjeno...

Nastavak na KMnovine.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.