POČEO JE DA JEDE! Era Ojdanić NE IZLAZI IZ BOLNICE ZBOG KORONE već DVA DANA - oglasio se za medije

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2020, 18:37

"POČEO JE DA JEDE!" Era Ojdanić NE IZLAZI IZ BOLNICE ZBOG KORONE već DVA DANA - oglasio se za medije

Zabrinut je...

Era Ojdanić poslednja dva dana provodi u bolnicama jer njegov sin Dragutin Ojdanić i zet Branko Maksimović imaju virus Korona. Pevač kaže da je zabrinut za njihovo zdravstveno stanje, ali ne paniči.

- Od juče sam non stop u bolnici, sin i zet mi imaju koronu. Sin je dobro, on je u bolnici na Dedinju, nema temperaturu, ništa ga ne boli, počeo je da jede. A zet je na Infektivnoj klinici, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čeka rezultate novog testa - rekao je folker.

Ojdanić se dobro oseća i vodi računa o tome da se ne zarazi koronom.

- Sve poštujem, nosim masku, rukavice, čuvam se. Moram da pohvalim medicinsko osoblje bolnice na Dedinju i na Infektivnoj, zaista su profesionalci - dodao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.