PANIKA U HRVATSKOJ: Korona ušla u zgradu Vlade, zaraženi ministri!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2020, 21:39

PANIKA U HRVATSKOJ: Korona ušla u zgradu Vlade, zaraženi ministri!

Ministarka Brnjac svoje obaveze nastavlja da obavlja u izolaciji

Ministarka turizma i sporta Nikolina Brnjac obavila je danas testiranje na korona virusa. Rezultati testa pokazali su da je pozitivna na korona virus. Ministarka je danas osetila simptome bolesti te se odlučila testirati. Dobrog je zdravstvenog stanja s blagom kliničkom slikom, odnosno blago povišenom temperaturom.

, pridržavajući se svih mera epidemiologa. Samoizolacija je određena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i članovima njene porodice, a epidemiolozima su dati podaci o bliskim kontaktima ministarke u poslednjih 48 sati.

S obzirom na sastanak koji se juče održao u Vladi, dežurni epidemiolog odredila je meru obavezne samoizolacije u trajanju od 14 dana za ministra rada, penzionog sistema, porodice i socijalne politike Josipa Aladrovića i ministra ekonomije i održivog razvoja Tomislava Ćorića, koji su na sastanku sedeli pored ministrice Brnjac.

Tokom celog trajanja sastanka svi učesnici nosili su zaštitne maske. Po odluci epidemiologa, na ostale učesnike sastanka i članove Vlade koji su bili na udaljenosti većoj od 2 metra od ministarke Brnjac odnosiće se pravila pasivnog nadzora i preporuka o pojačanom nadzoru zdravstvenog stanja, uz obavezno testiranje na korona virus.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.