Oni su našli efikasan način da OTERAJU TURISTE: Sačekali ih sa transparentom na kome piše... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2020, 16:24

Oni su našli efikasan način da OTERAJU TURISTE: Sačekali ih sa transparentom na kome piše... (FOTO)

Stanovnici su u strahu od korona virusa

Nakon što su proveli nekoliko meseci u karantinu, mnogi ljudi jedva čekaju da krenu na put i nakratko ostave svoje domove. Nažalost, čini se da neke turističke lokacije nisu željne povratka putnika.

Kornvol, turistička atrakcija i mesto na jugozapadu Velike Britanije, uveliko se oslanjao na turizam. Međutim, neki stanovnici ne mare za to, i naprosto su pokazali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ne žele turiste.

Naime, stotine hiljada turista počelo je da dolazi u Kornvol i susedni Devon nakon ublažavanja mera zabrane. Ali mnogi stanovnici izrazili su zabrinutost na društvenim medijima, rekavši da je prerano da se otvore za turizam.

Cornwall’s way of fighting the Caravans off 🤣🤣 #A30 pic.twitter.com/7fZx4IeDnt

— James Caddy (@jamescaddy11) July 4, 2020

Tri osobe su, kako se izveštava, okačile znak na jednom od glavnih mostova regiona koji grubo poručuje turistima da odu. Znak navodno kaže: "Okreni se i od****!"

Lokalni zvaničnici upozoravaju da će bez turista lokalna ekonomija da propadne.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.