Oko 10 italijanskih gradova u izolaciji zbog korona virusa

Izvor: Beta, 23.Feb.2020, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oko 10 italijanskih gradova u izolaciji zbog korona virusa

Oko 10 italijanskih gradova, pretežno u Lombardiji, stavljeno je u izolaciju pošto su izmedju potvrdjena dva smrtna slučaja i skoro 80 slučajeva novog korona virusa.Italijanski premijer Djuzepe Konte rekao je da ni ulazak ni izlazak iz područja u kojem je potvrdjena zaraza neće biti dozvoljen osim u posebnim slučajevima.U Lombardiji, na severu Italije, škole, restorani, i javne službe su zatvorene, a vlasti su otkazale zakazane skupove.Ukupno 79 ljudi se zarazilo novim virusom u Italiji, a dve su umrle, zvanični su podaci civilne zaštite.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oko 10 italijanskih gradova u izolaciji zbog korona virusa

Izvor: Danas, 23.Feb.2020

Oko 10 italijanskih gradova, pretežno u Lombardiji, stavljeno je u izolaciju pošto su između potvrđena dva smrtna slučaja i skoro 80 slučajeva novog korona virusa.

Nastavak na Danas...

Zbog korona-virusa izolovani gradovi u Italiji

Izvor: Deutsche Welle, 23.Feb.2020

Italija je evropska zemlja sa najviše obolelih od korona-virusa. Tamošnja vlada je posegla za drastičnim merama: desetak gradića je potpuno zatvoreno. Iz Kine pak javljaju o novim žrtvama – sada ih je ukupno 2.442...„Ulazak i izlazak iz tih područja je zabranjen“ u cilju „zaštite zdravlja...

Nastavak na Deutsche Welle...

Zvaničnik Lombardije: U Italiji više od 100 slučajeva novog korona virusa

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Feb.2020

Italija ima više od 100 slučajeva novog korona virusa, izjavio je danas Atilio Fontana koji je na čelu severnog regiona Lombardija, apelujući na uvođenje strože kontrole na granicama..."U Lombardiji je zaraženo 89 ljudi, uključujući jednu mlađu osobu u Valtelini", dolini u kojoj je smešteno...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.