Odložen boks meč Džošue i Puleva

Izvor: B92, 03.Apr.2020, 23:50

Odložen boks meč Džošue i Puleva

Meč za titulu svetskog šampiona teške kategorije između britanskog boksera Entonija Džošue i Kubrata Puleva iz Bugarske odložen je zbog pandemije korona virusa.

Borba je trebalo da se održi 20. juna na stadionu fudbalskog kluba Totenhem u Londonu, kada je Džošua prvi put trebalo da brani svoje šampionske pojaseve u verzijama IBF, WBA i WBO.

On ih je osvojio pobedom protiv Endija Ruiza u decembru u Saudijskoj Arabiji.

Iz Džošuinog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tima saopšteno je da se radi na određivanju novog termina.

Pulev je obavezni izazivač za pojas u IBF verziji. Trebalo je da boksuje protiv Džošue u oktobru 2017. godine u Kardifu, ali se povukao manje od dve nedelje pre borbe zbog povrede ramena.

Promoter Edi Hern nedavno je rekao da bi Džošua i Pulev mogli da boksuju u julu, pošto je neizvesno kada će Totenhem igrati na svom stadionu preostale utakmice u Premijer ligi.

Saopštenje o odlaganju borbe objavljeno je nedugo pošto je Premijer liga saopštila da se takmičenje neće nastaviti 30. aprila, već da je prekinuto do daljeg zbog pandemije.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   London

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.