Izvor: Radio 021, 11.Apr.2020, 18:34

Od virusa korona preminula Hilari Hit, zvezda filma "Orkanski visovi"

Zvezda filma "Orkanski visovi" glumica Hilari Hit preminula je u 74. godini od virusa korona.

Vest o njenoj smrti na Fejsbuku je podelio Aleks Vilijams, kojem je ona bila kuma.

"Izgubili smo našu divnu kumu Hilari. Bila je filmska i pozorišna glumica od 1960. do 1970. godine, a onda je bila producentkinja u 90-ima. Radila je na filmovima s Hjuom Grantom, Alanom Rikmanom i Gerijem Oldmanom. Njen najveći >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << uspeh bila je diploma iz psihologije koju je dobila na Oksfordu. Radila je s pacijentima širom sveta, često besplatno i s ciljem da njihove stresne živote dovede u red. Tužan sam jer je više nema", napisao je.

Glumica je umrla nedelju dana nakon što je test pokazao da je pozitivna na virus korona.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Zvezda filma "Orkanski visovi" preminula od korona virusa: "Njen najveći uspeh bila je diploma iz psihologije, sa pacijentima je RADILA I BESPLATNO"

Izvor: Blic, 11.Apr.2020

Hilari Hit (Dajer), zvezda filma "Orkanski visovi" preminula je od posledica korona virusa u 75. godini, nedelju dana nakon testiranja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.