Zvezda filma Orkanski visovi umrla od koronavirusa

Izvor: B92, 11.Apr.2020, 15:42

Zvezda filma "Orkanski visovi" umrla od koronavirusa

Glumica Hilari Hit, zviezda filma "Orkanski visovi", koji je zasnovan na romanu Emili Bronte, umrla je u 74. godini od koronavirusa.

Britanska glumica umrla je sedam dana nakon što je testirana pozitivno na koronavirus. Njen unuk objavio je tužnu vest na Fejsbuku.

"Izgubili smo našu divnu Hilari. Bila je filmska i pozorišna glumica od 1960. do 1970. godine, a onda je bila producent devedesetih. Radila je na filmovima s Hjuom Grantom, Alanom Rikmanom i Gerijem Oldmanom. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Njen najveći uspeh bila je diploma koju je dobila na Oksfordu u oblasti psihologije. Radila je sa pacijentima širom sveta, često besplatno sa ciljem da njihove stresne živote dovede u red. Bila je veća od života i teško mi je što je više nema", napisao je, a preneli su strani mediji.

Hilari je bila u braku s Dankenom Hitom, s kojim je dobila ćerku Lauru i sina Danijela.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zvijezda filma "Orkanski visovi" umrla od virusa korona

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Apr.2020

Glumica Hilari Hit, zvijezda filma "Orkanski visovi", koji je zasnovan na romanu Emili Bronte, umrla je u 74. godini od virusa korona.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.