Izvor: Blic, 20.Jul.2020, 06:49

"OVO JE TREĆI PIK PRVOG TALASA" Dr Tiodorović za "Blic": Sada imamo informaciju da se VIRUS PRENOSI I VAZDUHOM

- Situacija je krajnje ozbiljna, a odgovornost je na svakome od nas. Lekari, medicinske sestre, medicinsko i nemedicinsko osoblje su do sada stekli veliko iskustvo, ali i njih je ova borba umorila, baš kao što je i narodu dosta korona virusa. Šta nas čeka do kraja godine, to niko ne može da kaže, ali spremamo dalju strategiju za borbu.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"SITUACIJA JE KRAJNJE OZBILJNA" Prognoza epidemiologa: Da li će se na ovom piku zaustaviti SMRTONOSNI VIRUS?

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2020

Epidemiolog i član Kriznog štaba komentariše kako će izgledati jesen i kraj godine..Drugi talas korona virusa dočekujemo spremniji, rekao je epidemiolog i član Kriznog štaba prof. dr Branislav Tiodorović...- Situacija je krajnje ozbiljna, a odgovornost je na svakome od nas. Lekari, medicinske...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.