OTPUST IZ DRAGIŠE MIŠOVIĆA: Čedomir Jovanović izašao iz bolnice

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2021, 12:48

OTPUST IZ "DRAGIŠE MIŠOVIĆA": Čedomir Jovanović izašao iz bolnice

Lider LDP-a hospitalizovan početkom januara zbog nesnosnih bolova

Lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović otpušten je jutros iz bolnice KBC "Dr Dragiša Mišović" gde se, kako je sumnjano na početku, po drugi put lečio od posledica korona virusa.

Jovanović je, podsetimo, prvi put na bolničkom lečenju bio u junu, kada mu je ustanovljena obostrana upala pluća usled korona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << virusa.

Njegovo zdravstveno stanje se ponovo pogoršalo početkom januara i hitno je hospitalizovan zbog nesnosnih bolova, a posle detaljnih analiza i pretraga, ustanovljeno je da je imao jaku upalu kičmene moždine. Jovanović je bio negativan na testovima za koronavirus.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čedomir Jovanović izašao iz bolnice: "Hvala za beskrajnu podršku"

Izvor: B92, 19.Jan.2021

Lider LDP Čedomir Jovanović potvrdio je za Tanjug da je izašao iz bolnice "Dragiša Mišović" i da je pušten na kućni oporavak...On je na svom profilu na Instagramu objavio fotografiju sa porodicom...Jovanović se zahvalio lekarima KBC "Dragiša Mišović". "Hvala za beskrajnu podršku, Mudriji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.