Čedomir Jovanović izašao iz bolnice: Hvala za beskrajnu podršku

Izvor: B92, 19.Jan.2021, 13:22

Čedomir Jovanović izašao iz bolnice: "Hvala za beskrajnu podršku"

Lider LDP Čedomir Jovanović potvrdio je za Tanjug da je izašao iz bolnice "Dragiša Mišović" i da je pušten na kućni oporavak.

On je na svom profilu na Instagramu objavio fotografiju sa porodicom.

Jovanović se zahvalio lekarima KBC "Dragiša Mišović". "Hvala za beskrajnu podršku, Mudriji za nijansu, lepši ću život sa vama da vodim", napisao je Jovanović na Instagramu.

On je 8. januara hospitalizovan nakon što mu je pozililo, a nakon analiza >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << utvrđena je upala pluća.

Tokom boravka u bolnici njegova supruga rekla je da on trpi jezive bolove i da građani moraju ozbiljno da shvate borbu protiv koronavirusa.

Podsetimo, Jovanović je pre šest meseci bolovao od kovida 19 i imao tešku obostranu upalu pluća. Tada je, po rečima njegove supruge, jedva živu glavu izvukao.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.