OTIŠAO VELIKI BORAC: Jedan od direktora Srbijavoda preminuo od korona virusa

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2020, 16:09

OTIŠAO VELIKI BORAC: Jedan od direktora "Srbijavoda" preminuo od korona virusa

Kocić lečen u KBC "Dr Dragiša Mišović"

Izvršni direktor za zaštitu od štetnog dejstva voda i upravljanje objektima u Javnom vodoprivrednom preduzeću "Srbijavode" Zvonimir Kocić (63) još jedna je žrtva korona virusa u Srbiji.

Kocić je preminuo prošle nedelje, a lečen je u KBC "Dr Dragiša Mišović".

Direktor "Srbijavode" Goran Puzović je rekao da će preduzeće kad se epidemija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << završi organizovati komemorativni skup Kociću u čast.

- On je to zaslužio - kratko je rekao Puzović.

Zvonimir Kocić ostaće upamćen po bogatoj profesionalnoj karijeri i dužnostima koje je obavljao kao izvanredan stručnjak za zaštitu od štetnog dejstva voda i upravljanje objektima i kao član i konsultant mnogih projekata od međunarodnog značaja u oblasti voda.

- Njegovim iznenadnim odlaskom izgubili smo iskrenog borca za dobrobit našeg društva i čoveka koji je dao veliki ljudski i profesionalni doprinos borbi za odbranu od poplava, kao i sigurnost života ljudi - stoji u saopštenju "Srbijavoda".

Kocić je, inače, pre dve godine imao jednu operaciju na plućima, a javnosti je postao poznat za vreme poplava kada se rame uz rame sa direktorom borio protiv njih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.