OPADA BROJ ZARAŽENIH: Na Kosovu i Metohiji registrovano 245 novih slučajeva zaraze koronom, preminulo troje ljudi

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2021, 16:39

OPADA BROJ ZARAŽENIH: Na Kosovu i Metohiji registrovano 245 novih slučajeva zaraze koronom, preminulo troje ljudi

Najviše novoobolelih i ovog puta registrovano je u Prištini gde je korona virusom zaražena 141 osoba.

Na Kosovu je u poslednja 24 sata, od 2.615 uzoraka, registrovano 245 novih slučajeva zaraze korona virusom, dok je troje ljudi preminulo, saopšteno je iz Nacionalnog instituta za javno zdravlje Kosova.

U istom periodu izlečeno je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 189 pacijenata, a od početka izbijanja pandemije korona virusa, borbu sa ovom bolešću dobilo je 52.810 osoba.

Ukupan broj pozitivnih slučajeva od početka izbijanja pandemije na Kosovu dostigao je cifru od 60.745, dok je trenutno 6.429 aktivnih slučajeva obolelih od korona virusa.

Najviše novoobolelih i ovog puta registrovano je u Prištini gde je korona virusom zaražena 141 osoba, dok je u Peći zabeleženo 17 slučajeva, u Uroševcu 14, a u Kosovu Polju 11 novoobolelih.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.