ON DA DOMINIRA, ONA DA UŽIVA U VRHUNSKOM ORGAZMU: Ova poza će vas dovesti do LUDILA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2021, 22:34

ON DA DOMINIRA, ONA DA UŽIVA U VRHUNSKOM ORGAZMU: Ova poza će vas dovesti do LUDILA!

Samo se prepustite...

Pandemija korona virusa je na mnogobrojne načine poremetila živote ljudi širom sveta. Međutim, pojedinci su se sa novonastalom situacijom borili kreativnošću u krevetu, naročito tokom perioda kada je bilo zabranjeno izlaziti iz kuće.

Kako navode britanski mediji, jedna poza je postala i te kako popularna, a zbog okolnosti u kojima se ispoljila, nazvana je "lockdown".

Ona se povezuje se BDSM ( bondage, discipline, submission, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << masochism), a interesovanje za ovaj vid se*sa je prema tvrdnjama britanskih medija, tokom pandemije koronavirusa, poraslo za neverovatnih 70 posto.

Da biste zauzeli ovu pozu – lezite na leđa i neka vaš partner klekne znad vas. Vi podignite noge na njegova ramena i namestite se kako vam prija.

A kako biste začinili ovaj položaj – koristite lisice ili kravatu da biste učvrstili ruke na krevetu i tako podstakli odnos dominacije i pokoravanja u vašem intimnom životu.

Stavite povez ili masku preko očiju što će dodatno pojačati vaša čula i dodati neizvesnost u miks.

Ova poza u seksu je odlična i pomaže vašem partneru da pogodi G-tačku i samim tim donese talase uživanja. A idealna je i za pripremu na uključivanje više pomagala tokom seksa.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.