OGLASIO SE MINISTAR ŠARČEVIĆ: Otkrio u kakvom su stanju njegovi saradnici ZARAŽENI korona virusom

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2020, 09:06

OGLASIO SE MINISTAR ŠARČEVIĆ: Otkrio u kakvom su stanju njegovi saradnici ZARAŽENI korona virusom

Pajić i Blagojević, koji su hospitalizovani, juče su počeli da primaju terapiju, a rezultati za Živkovića još se čekaju.

Aleksandar Pajić i Miloš Blagojević, savetnici u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, koji su zaraženi koronavirusom, stabilno su i juče su počeli da primaju terapiju, dok se za trećeg savetnika Radovana Živkovića još uvek čekaju rezultati testiranja, kazao je juče u razgovoru za medije ministar prosvete Mladen Šarčević.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Još nisu stigli rezultati za Živkovića. Ova dvojica (Pajić i Blagojević, prim. aut.) jesu dobro, počeli su da primaju terapiju - kaže Šarčević, a na pitanje da li je još neko iz ministarstva testiran, on je rekao: - Ne, oni (njih trojica) imali su izolovan sastanak i nisu ni dolazili na posao poslednjih 12 dana.

A kako mediji saznaju, članovi Pajićeve porodice, koji žive u Šapcu, nalaze se u izolaciji po preporuci lekara. - U dogovoru sa Zavodom za javno zdravlje, članovima Pajićeve porodice određena je izolacija, nemaju nikakve simptome i dobro se osećaju - kaže Pajićev prijatelj i dodaje da je on stabilan, prima terapiju i nije na respiratoru.

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.