OGLASILA SE DR KISIĆ O MESTU U NOVOJ VLADI: Ako i postanem ministar, ostajem u Kriznom štabu

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2020, 11:27

OGLASILA SE DR KISIĆ O MESTU U NOVOJ VLADI: "Ako i postanem ministar, ostajem u Kriznom štabu"

Doktorka Darija Kisić Tepavčević je, gostujući u Jutarnjem programu TV Prva, potvrdila da je imala razgovore sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i premijerkom Anom Brnabić oko angažmana u novoj vladi.

Dr Darija Kisić Tepavčević rekla je jutros da je počastvovana pozivom da uđe u novu vladu, a ako se i dogodi da postane ministar, da će ostati u Kriznom štabu.

Darija Kisić Tepavčević javnosti postaje poznata od marta meseca 2020. godine kada je zvanično >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u našoj zemlji počela borba sa korona virusom, kao član Kriznog štaba za vanredne situacije.

Na predlog predsednika Srbije i lidera SNS-a Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić, biće jedan od ministara u sazivu nove Vlade.

I pored ovog poziva, dr Kisić Tepavčević neće odustati od svoje struke i borbe protiv korona virusa u našoj zemlji.

Prema najnovijim podacima, u Srbiji je od poslednjeg izveštaja do 24. oktobra u 15 sati korona virusom zaraženo još 757 osobe, a testirane su 6.882 osobe. U poslednja 24 sata preminule su 3 osobe, a 23 pacijenta je na respiratoru.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.