Izvor: Domino Magazin, 09.Maj.2020, 18:03

Novo istraživanje i nova teorija o korona virusu

Oporavljeni ljudi koji su preležali covid 19 mogli bi da pomognu da se stvori zaštitni imunitet. To tvrde naučnici Džordžijskog tehnološkog instituta, koji misle da bi pacijenti koji su se oporavili od covida 19 doprineli smanjenju širenju virusa, piše Daily mail. Naučnici misle da bi takvi pojedinci mogli da budu ključni za zaustavljanje virusa. Potrebno […] The post Novo istraživanje i nova teorija o korona virusu appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Komarci ne prenose covid 19, čisto da znate

Izvor: Domino Magazin, 10.Maj.2020, 10:13

Letnje vreme donelo je osim pandemije novog virusa i druge tegobe, komarce, krpelje, raspomamljene ose, pčele ubice. Sve nas je snašlo a često ne znamo od čega bi se trebalo čuvati. Otuda i pitanje, da li se treba plašiti običnih komaraca i da li oni prenose covid 19? Komarci ne prenoce virus,...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.