Izvor: Blic, 21.Jul.2020, 13:55

Novinarka Crnogorca pitala za stanje u Sutomoru, odgovor postao hit: Evo, sad kad smo se oslobodili Srba...

Korona virus i tenzija koja vlada na relaciji zvanični Beograd - Podgorica, već nekoliko meseci, eskalirala je zatvaranjem granica za naše turiste koje godinama tradicionalno letuju na crnogorskom primorju. Pored kupača najviše isprašta ugostiteljski sektor, o čemu svedoče brojne slike i video snimci sa praznih šetališta i plaža na primorju. Najbolji dokaz tome, dolazi iz Sutomora, gde je jedan mladić u intervjuu za televiziju, na sarkastičan način rekao šta misli o aktuelnom stanju u jednom od omiljenom letovalištu Srba, Sutomoru.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"SUPER, NAPOKON SMO SE SRBA OSLOBODILI I..." Crnogorac odgovorom na pitanje novinarke ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2020

Tenzija koja vlada na relaciji zvanični Beograd - Podgorica, već nekoliko meseci, eskalirala je zatvaranjem granica...Korona virus i tenzija koja vlada na relaciji zvanični Beograd - Podgorica, već nekoliko meseci, eskalirala je zatvaranjem granica za naše turiste koje godinama tradicionalno letuju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.