SUPER, NAPOKON SMO SE SRBA OSLOBODILI I... Crnogorac odgovorom na pitanje novinarke ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2020, 15:27

"SUPER, NAPOKON SMO SE SRBA OSLOBODILI I..." Crnogorac odgovorom na pitanje novinarke ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE

Tenzija koja vlada na relaciji zvanični Beograd - Podgorica, već nekoliko meseci, eskalirala je zatvaranjem granica.

Korona virus i tenzija koja vlada na relaciji zvanični Beograd - Podgorica, već nekoliko meseci, eskalirala je zatvaranjem granica za naše turiste koje godinama tradicionalno letuju na crnogorskom primorju.

Pored kupača najviše ispašta ugostiteljski sektor, o čemu svedoče brojne slike i video snimci sa praznih šetališta i plaža na primorju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Najbolji dokaz tome, dolazi iz Sutomora, gde je jedan mladić u intervjuu za televiziju, na sarkastičan način rekao šta misli o aktuelnom stanju u jednom od omiljenom letovalištu Srba, Sutomoru.

😂😂😂 pic.twitter.com/P3SH9m9X9V

— montenegro.women🇲🇪 (@MontenegroWomen) July 21, 2020

- Šta misliš kakava je ovogodišnja sezona u Sutomoru? - upitala je novinarka mladića na šetalištu, a onda je usledio odgovor koji je "zapalio" društvene mreže.

- Super, napokon smo se Srba oslobodili i nemamo evra u džep svi - bio je krajnje sarkastičan nepoznati mladić u svom kratkom izlaganju, koje je za kratko vreme, postalo jedan od najdeljenijih video snimaka na Tviteru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.