Nemačka-raste broj zaraženih, najveći broj smrtnih slučajeva

Izvor: Večernje novosti, 09.Apr.2020, 14:56

Nemačka-raste broj zaraženih, najveći broj smrtnih slučajeva

Broj potvrđenih slučajeva korona virusa u Nemačkoj porastao je u poslednja 24 sata za 4.974 tako da je zaraženo više od 108.200 ljudi, a zabeležen je i najveći broj umrlih Broj potvrđenih slučajeva korona virusa u Nemačkoj porastao je u poslednja 24 sata za 4.974 tako da je zaraženo više od 108.200 ljudi, a zabeležen je i najveći broj umrlih. Prema podacima Instituta Robert Koh, broj smrtnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << slučajeva porastao je za 246, prenosi Rojters, koji navodi da je od početka epidemije u Nemačkoj preminulo 2.107 ljudi.Prema podacima Džon Hopkins univerziteta, od izbijanja epidemije u Nemačkoj pozitivno je testirano 113.296.U poslednja 24 sata broj novoinficiranih porastao je za 5.633, što je drugi dan po redu sa visokim rastom.Broj umrlih, prema Džon Hopkins univerzitetu dostigao je 2.349, za 330 više nego juče.Od virusa izlečeno je, prema podacima te ustanove, 46.300 osoba.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Malta ne garantuje spasavanje izbeglica tokom epidemije

Izvor: RTS, 10.Apr.2020, 07:20

Tokom vanredne situacije zbog epidemije korona virusa, Malta ne može da garantuje spasavanje izbeglica ili njihovo iskrcavanje na tom ostrvu. . Odluka je doneta zbog smanjenog kapaciteta policijskih resursa tokom vanrednih...

Nastavak na RTS...

Evropa: Sve više žrtava u Britaniji, manje umrlih i zaraženih u Italiji, Švedska ne odustaje od blagih mera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Apr.2020

Broj potvrđenih slučajeva korona virusa u Nemačkoj porastao je u protekla 24 sata za 5.323 na 113.525, što je četvrti uzastopni dan porasta broja obolelih nakon što je prethodnih dana taj broj bio u padu, saopštio je institut Robert Koh.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.