Naslovna strana italijanskog magazina Vogue u beloj boji

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 09.Apr.2020, 10:32

Naslovna strana italijanskog magazina Vogue u beloj boji

Umesto manekenki i slavnih lepotica, koje uglavnom krase naslovnu stranu Voga, ovog puta naslovna strana je potpuno prazna, bela i na njoj je napisano samo „VOGUE“ i datum izlaska.

Odluka da prvi put u našoj istoriji štampamo potpuno belu naslovnu stranu nije doneta jer nam nedostaje slika – upravo suprotno. Odabrali smo je jer bela boja simboliše brojne stvari u isto vreme„, poručio je urednički kolegijum magazina.

Oni su obrazložili zašto su se odlučili >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << baš za belu boju.

Belo je pre svega poštovanje. Belo je novo rođenje, svetlost nakon tame, zbir svih boja. Bela je boja uniforme koju nose oni koji su svoj život stavili na prvu liniju kako bi spasili naše. Predstavlja prostor i vreme za razmišljanje, kao i za ćutanje. Belo je za one koji ovo prazno vreme i prostor ispunjavaju idejama, razmišljanjima, pričama, stihovima, muzikom i brigom za druge. I iznad svega, belo nije predaja, već prazan list koji čeka da bude ispisan, naslovna stranica nove priče koja upravo treba da otpočne„, ističe uredništvo Vogue-a.

Izvor: Tanjug
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.