Izvor: Blic, 24.Nov.2020, 13:45

Nakon dva meseca borbe sa koronom, deka (91) se susreo sa suprugom (87) i RASPLAKAO PLANETU (VIDEO)

Ljubav jača i od virusa korona. Upravo ovim rečima se najbolje može opisati susret supružnika iz Velike Britanije, koji su nakon 67. godina braka, usled globalne pandemije, proveli razdvojeni više od dva meseca, nakon što se Hari (91) zarazio korona virusom. Ipak, na veliku sreću njegove supruge Doren (87) i njihove dve kćerke, stariji par supružnika je ponovo ujedinjen u staračkom doku gde su odlučili da provedu ostatak svog života.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U braku su 60 godina, korona ih je razdvojila na 60 dana, a sada se ponovo drže za ruke

Izvor: Luftika.rs, 24.Nov.2020

Nakon dva meseca borbe sa koronom, jedan deka (91) se konačno sastao sa svojom suprugom (87), a emotivni susret pokazuje da je ljubav jača i od koronavirusa.. Upravo ovim rečima se najbolje može opisati susret supružnika iz Velike Britanije, koji su nakon 60 godina braka, usled globalne pandemije,...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.