Izvor: Luftika.rs, 24.Nov.2020, 20:23

U braku su 60 godina, korona ih je razdvojila na 60 dana, a sada se ponovo drže za ruke

Nakon dva meseca borbe sa koronom, jedan deka (91) se konačno sastao sa svojom suprugom (87), a emotivni susret pokazuje da je ljubav jača i od koronavirusa.
Upravo ovim rečima se najbolje može opisati susret supružnika iz Velike Britanije, koji su nakon 60 godina braka, usled globalne pandemije, proveli razdvojeni više od dva meseca, nakon što se Hari (91) zarazio korona virusom.
Ipak, na veliku sreću njegove >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << supruge Dorin (87) i njihove dve kćerke, stariji par supružnika je ponovo ujedinjen u staračkom doku gde su odlučili da provedu ostatak svog života.
Nakon zagrljaja prilikom koga su se jedva uzdržali od suza, Dorin se našalila i pitala da li si to zaista ti ili je neko drugi. Za to vreme, nisu ispuštali ruku jedno drugom ruke, baš kao pravi tinejdžeri koji su na početku svoje ljubavne sage.
A “druga mladost” se nastavila i kada je baka sela u krilo svg voljenog i počela da ga grli, nakon čega je uzbuđena počela i da plače.
 
My amazing grandparents! I have not stopped getting heart warming messages, they really are the definition of love. Lets go viral to make everyone realise how important this truly is. We love you both and cant wait for our turn to hug you. @BBCNews @thismorning @piersmorgan https://t.co/BIMIlHZIOY
— Laura Holmes (@lauraholmes1408) November 18, 2020

Snimak njihovog susreta zabeležen je u domu za stara lica u Darlingtonu. Kako se navodi, njihova porodica nije verovala da će se ponovo videti zbog Harijevih godina, odnosno, činjenice da je dobio virus koronu na početku desete decenije života, prenosi Blic.
Međutim, da li zbog jakog organizma ili zbog snage ljubavi, Hari je ipak pobedio i posle više od 60 dana, ponovo je u naručju imao svoju voljenu Dorin.
Ljubav je živa i zdrava: Ispod bolničkog prozora svira serenadu za suprugu obolelu od koronavirusa

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.