Nakon duže pauze zbog pandemije, uz stroge mere zaštite održan prijem građana kod načelnice Sotirovski

Izvor: JuznaSrbija.info, 30.Jun.2020, 20:27

Nakon duže pauze zbog pandemije, uz stroge mere zaštite održan prijem građana kod načelnice Sotirovski

Nakon duže pauze izazvane pandemijom virusa korona, danas je održan prijem građana u Nišavskom okrugu i razgovor sa načelnicom Draganom Sotirovski. Poštujući mere predostrožnosti kao zaštitu od korona virusa, prijem je održan u velikoj sali, a svi učesnici razgovora u Okrugu nosili su zaštitnu opremu.

Pored komunalnih problema, pojedini građani su došli na razgovor i po savet, kako da >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << nastave svoj posao, a to se vidi i na primeru Džemine Nikolić, široj javnosti poznatoj kao učesnici serijala "Moja kuhinja" RTS-a i po Etno udruženju iz sela Kormana kod Aleksinca, koje radi od 2014. godine i broji 18 članica.

Ona je danas zatražila pomoć načelnice Sotirovski, jer, kako kaže, sve je stalo kako je počela epidemija korone i ne zna kako će dalje Uduženje da funkcioniše.

Jedno od mogućih rešenja, a to bi prema rečima načelnice Sotirovski, moglo da bude i povezivanje sa Turističkom organizacijom Niša i zajdenički nastup na turističkom tržištu.

Na danšnjem prijemu građana bilo je reči o posledicama prošlonedeljne polave u opštini Doljevac, problemu sa vodosnabdevanjem pitkom vodom u delu Aleksinca, kao i o mnogim drugim problemima u Nišavskom okrugu.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.