Najteži dan od početka epidemije: Osamnaestoro preminulo od virusa korona, a 386 novozaraženih

Izvor: Večernje novosti, 10.Jul.2020, 16:20

Najteži dan od početka epidemije: Osamnaestoro preminulo od virusa korona, a 386 novozaraženih

U Srbiji je u poslednja 24 sata preminulo 18 osoba od posledica virusa korona U poslednjih 24 sata u Srbiji je preminulo 18 osoba od virusa korona, a novozaraženih je 386, izjavila je premijerka Ana Brnabić i istakla da je danas, najgori dan od početka borbe protiv Kovida 19. "Danas je nažalost po velikom broju parametara najgori dan od početka >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << borbe sa koronom. U proteklih 24 sata čak 18 osoba je preminulo od korone", rekla je Brnabić na vanrednoj pres konferenciji. Ona je navela da je od 8.646 testiranih, 386 novozaraženih osoba. Na respiratoru je 130 osoba. I dalje je daleko nakrtičinije u Beogradu, a zatim slede Šabac, Kragujevac, Novi Pazar, rekla je Brnabić.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija na spisku zemalja u kojima je korona van kontrole, danas smo na 3. mestu po broju umrlih u Evropi

Izvor: Luftika.rs, 10.Jul.2020

Prema podacima sajta worldometers.info, koji dnevno prati preseke stanja epidemije koronavirusom u zemljama sveta, na današnji dan u Evropi najviše smrti od kovida imala je Rusija (174), na drugom mestu po broju umrlih je Velika Britanija (48), dok treće mesto sa po 18 umrlih dele Srbija i Ukrajina.. Srbija...

Nastavak na Luftika.rs...

Još 345 obolelih, preminulo 12 osoba od korone

Izvor: Danas, 11.Jul.2020, 15:03

U poslednja 24 sata u Srbiji je registrovano 345 novoobolelih, a 12 osoba je preminulo od posledica korona virusa. Ukupno u našoj zemlji do sada su registrovana 18.073 pozitivna slučaja na virus, a preminule su 382 osobe.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.