Naisa počinje pripreme za dve nedelje, još u potrazi za pojačanjima

Izvor: JužneVesti.com, 17.Jul.2020, 11:37

Naisa počinje pripreme za dve nedelje, još u potrazi za pojačanjima

Iako je bilo najavljeno da će 20. jula početi pripreme za polufinale Kupa Srbije i novu sezonu u Superligi, zbog odlaganja starta takmičarske godine, rukometašice Naise će okupiti tek početkom avgusta. Kako kaže trener Svetislav Jovanović, klub je i dalje u potrazi za pojačanjima.

Epidemiloška situacija zbog korona virusa pomerila je start rukometne sezone, pa će zato i niške rukometašice sačekati do 3. avgusta do prvih treninga, kaže trener Svetislav >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Jovanović.

Pomerili smo početak priprema za dve nedelje, koliko je i pomeren početak sezone. Već imamo dobru ekipu, ali i dalje smo u potrazi za pravim pojačanjima koja nam mogu pomoći da ostvarimo ciljeve - kaže Jovanović.

Pre nego što počnu novu sezonu, rukometašice niške Naise odigraće finalni turnir Kupa Srbije iz prethodne.

Polufinale Kupa, u kom Nišlijke igraju sa Borom, biće 19. septembra, a dan kasnije i meč koji odlučuje o pobedniku ovog takmičenja. U drugom polufinalu sastaju se Bekament iz Aranđelovca i Jagodina.

Sezona u Superligi počinje 26. i 27. septembra.

Dosad, u Naisu su stigle povratnica bek Dunja Tasić, zatim desno krilo Srna Sukur i golmanka Milica Mitić.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.