Odložen Festival evropskog filma Palić

Izvor: B92, 17.Jul.2020, 10:05

Odložen Festival evropskog filma Palić

Ovogodišnji 27. Festival evropskog filma Palić neće biti održan u najavljenom terminu, od 8. do 14. avgusta, zbog suzbijanja pandemije viruas kovid-19, a važna filmska smotra se odlaže dok se ne stvore uslovi za njeno održavanje, potvrđeno je Tanjugu u organizaciji festivala.

Festival je prvobitno bio zakazan u terminu od 18. do 24. jula, ali je zatim termin održavanja pomeren za dve nedelje zbog pandemije korona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << virusa.

Ideja organizatora bila je da obezbede što bolju i bezbedniju organizaciju ove manifestacije koja se održava na otvorenom.

Projekcija filma "Ime naroda" reditelja Darka Bajića bila je zakazana na otvaranju festivala.

Istorisjka priča o Svetozaru Miletiću, uglednom advokatu, nekadašnjem gradonačelniku Novog Sada i jednom od najznačajnijih i najuticajnijih srpskih političara u Austrougarskoj druge polovine 19. veka, otvoriće festival kada se za to steknu uslovi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Naisa počinje pripreme za dve nedelje, još u potrazi za pojačanjima

Izvor: JužneVesti.com, 17.Jul.2020

Iako je bilo najavljeno da će 20. jula početi pripreme za polufinale Kupa Srbije i novu sezonu u Superligi, zbog odlaganja starta takmičarske godine, rukometašice Naise će okupiti tek početkom avgusta. Kako kaže trener Svetislav Jovanović, klub je i dalje u potrazi za pojačanjima...Epidemiloška...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.