Izvor: Radio 021, 05.Jun.2020, 20:30

Nagli skok broja zaraženih virusom korona u Italiji

Broj preminulih od posledica zaraze korona virusom u Italiji porastao je danas za 85, što je blagi pad u odnosu na jučerašnjih 88.

Registrovano je 518 novozaraženih, što je znatno više nego juče, kada ih je bilo 177.

Ukupan broj preminulih od kovida 19 sada iznosi 33.774, što je četvrti najveći broj na svetu, posle SAD, Britanije i Brazila, preneo je Rojters.

Na odeljenjima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << intezivne nege nalazi se 316 osoba, nešto manje u odnosu na jučerašnji dan kada ih je bilo 338.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

U Italiji smanjenje broja umrlih, u porastu broj zaraženih

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Jun.2020

U devet italijanskih regiona danas nije zabeležen nijedan smrtni slučaj od koronavirusa dok je broj obolelih porastao skoro četiri puta u odnosu na juče...U Italiji je u poslednjih 24 sata umrlo 85 obolelih pa je ukupan broj od početka pandemije porastao na 33.774...Novi podaci Agencije za civilnu...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.