Na virus korona pozitivno 457 ljudi, epidemiolozi kažu da je trenutno nepotrebno zatvaranje gradova

Izvor: JužneVesti.com, 26.Mar.2020, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na virus korona pozitivno 457 ljudi, epidemiolozi kažu da je trenutno nepotrebno zatvaranje gradova

U poslednja 24 sata broj potvrđenih slučajeva virusa korona u Srbiji uvećao se za 73, pa sada iznosi 457. Epidemiolozi su još jednom zamolili ljude da imaju poverenja u zdravsteni sistem i da poštuju mere, jer je neodgovornost dela građana razlog izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića koje mnogi ocenjuju zastrašujućim.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

KORONA PO GRADOVIMA Novi Sad potencijalno najugroženiji, 106 u pritvoru zbog kršenja izolacije, Beogradu, Nišu i Valjevu PRETI KARANTIN

Izvor: Blic, 26.Mar.2020

U poslednja 24 sata broj potvrđenih slučajeva korona virusa u Srbiji uvećao se za 73 i sada iznosi 457. Testirane su 295 osobe, 73 je pozitivno, a 222 negativno. Od ovih 73 slučajeva 47 je hospitalizovano, 25 je na respiratorima, troje ljudi je izgubilo bitku, a 15 osoba vodi se da su ozdravili.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.