Na jugu u kovid bolnicama 606 pacijenata

Izvor: JužneVesti.com, 07.Feb.2022, 18:16

Na jugu u kovid bolnicama 606 pacijenata

Korona je potvrđena kod još 11.439 pacijenata u Srbiji, a od posledica tog virusa preminula su još 63 građana. U kovid objektima u Nišu, Leskovcu, Vranju i kruševačkoj bolnici leče 606 pacijenata.

Od poslednjeg preseka stanja u Srbiji testirano je njih 26.873, širom zemlje hospitalizovano je 4.377 pacijenata, a 164 pacijenta je na respiratoru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
U kovid objektima u Nišu od kovida se leče 143 pacijenta, među njima je i osmoro dece i petoro pacijenata koji su na respiratoru.

U kovid bolnici u Kruševcu, trenutno je hospitaliovan 261 pacijent.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 9 su priključeni na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju – navode u saopšenju.

U ZC Leskovac na lečenju je101 pacijent, dok ih je u Vranju 99. U Leskovcu i Vranju u kovid bolnicama nema dece pozitivne na kovid.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.