Na Kosovu još 216 novih slučajeva korona virusa

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Jul.2020, 09:29

Na Kosovu još 216 novih slučajeva korona virusa

Na Kosovu je u nedelju (12. jul) registrovano još 216 novih slučajeva obolelih od COVID-19 od ukupno testiranih 493 uzorka uzetih sa Infektivne klinike i sa terena, saopšteno je iz Nacionalnog instituta za javno zdravlje Kosova. Najveći broj novoobolelih osoba je zabeležen u Prištini, 115 slučajeva. Ovo je novi rekord obolelih u roku od 24 časa dok se broj inficiranih osoba povećao na 4.931. Od posledica korona virusa preminula je jedna osoba, a od početka epidemije su registrovana...
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Kosovu juče 216 novoobolelih i jedna preminula osoba

Izvor: Danas, 13.Jul.2020

Nacionalni institut za javno zdravlje Kosova (NIJZ) objavio je da su u nedelju testirana ukupno 493 uzorka i da je bilo 216 pozitivnih slučajeva sa kovidom 19, čime je ukupan broj do sada zaraženih porastao na 4.931 od 28.216 osoba za koje se sumnja da imaju virus SARS-CoV-2.

Nastavak na Danas...

Još 19 oboljelih od virusa korona u RS, jedna osoba preminula

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Jul.2020

BANJALUKA - U posljednja 24 sata u Republici Srpskoj potvrđeno je prisustvo virusa korona kod još 19 osoba, saopšteno je iz Instituta za javno zdravstvo RS. Jedna osoba koja je pozitivna na virus korona preminula je u posljednja 24 sata.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.