Na Kosovu i Metohiji 220 novozaraženih, preminulo osam osoba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jul.2020, 22:18

Na Kosovu i Metohiji 220 novozaraženih, preminulo osam osoba

U poslednjih 24 sata na Kosovu i Metohiji je od posledica korona virusa preminulo osam osoba, a u isto vreme novim virusom je zaraženo 220 osoba.

Kako je saopštio Institut za javno zdravlje u Prištini, testirane su 472 osobe, prenosi Kosovo onlajn.

U poslednja 24 sata izlečen je 121 pacijent.

U saopštenju se precizira da je broj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << preminulih od posledica koronavirusa na Kosovu porastao na 177.

Ukupan broj pozitivnih slučajeva na Kosovu je 7.137, oporavilo se 3.874 pacijenata, dok je broj aktivnih slučajeva 3.086.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Na Kosovu i Metohiji 220 novozaraženih, preminulo osam osoba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jul.2020, 07:46

U poslednjih 24 sata na Kosovu i Metohiji je od posledica korona virusa preminulo osam osoba, a u isto vreme novim virusom je zaraženo 220 osoba, saopšteno je u nedelju uveče...Kako je saopštio Institut za javno zdravlje u Prištini, testirane su 472 osobe, prenosi Kosovo onlajn...U poslednja 24...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.