NP Otadžbina: Iza paravana Koronavirusa Vučić separatistima predao Gazivode

Izvor: KMnovine.com, 27.Apr.2020, 20:01

NP Otadžbina: Iza paravana Koronavirusa Vučić separatistima predao Gazivode

Dugo vremena i u više navrata je Aleksandar Vučić ponavljao kao papagaj „Ne dam Trepču, ne dam Gazivode“.


   
Jezero Gazivode    

(Saopštenje za javnost NP Otadžbina)


Koristeći pandemiju korona virusom, u tišini, predsednik Srbije je separatistima iz Prištine predao Gazivode. Dozvolio je da Priština i Tirana formiraju >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << zajedničku elektro-prenosnu mrežu Kosova i Albanije a da Srbija nijednim znakom nije pokazala da je protiv toga.
Izostala je reakcija i direktora Kancelarije za KiM Marka Đurića kao i predsednika Odbora za KiM u Skupštini Srbije Milovana Drecuna i svih drugih jer je predaja elektro-prenosnog sistema na Kosovu i Metohiji odrađena uz saglasnost predsednika Srbije.

Režimski mediji ćute, ponašaju se u stilu kao da se ništa nije dogodilo a privrednih resursa koji su vlasništvo građana Srbije Aleksandar Vučić se olako odriče u korist separatista.

Narodni pokret Srba sa Kosova i Metohije „Otadžbina“ ne veruje u genetičke spekulacije o poreklu predsednika Srbije kao motivu za nacionalnu izdaju ali ono što sigurno zna jeste da je Aleksandar Vučić došao na vlast tako što je obećao svojim zapadnim mentorima da će biti jako fleksibilan po pitanju južne srpske pokrajine. U narodu se takva fleksibilnost naziva izdaja.

Međutim, to je bilo na početku, kada je Aleksandar Vučić morao da potpiše Briselski sporazum kojim je država Srbija proterana iz svoje južne pokrajine. Ali se postavlja pitanje zašto je sada posle 8 godina svoje vladavine on ponovo postao preterano „kooperativan“? Razlog se krije u sledećem. Pre izvesnog vremena je predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović izjavio da je porodica Vučić opljačkala građane Srbije i zaradila prvih milijardu evra. Sigurno je da toliki novac predsednik ne čuva pod svojim imenom nego na neka tuđa i kroz razne fondove u zemljama poreskog raja. U slučaju da ne sarađuje, pre svega sa Amerikancima, po pitanju Kosova i Metohije lako može da se desi da ostane bez tog novca. Nešto slično se dogodilo Gadafiju, Janukovču, čak i nezavisnim suverenim državama kao što je Iran čija su novčana sredstva zamrznuta od strane Amerikanaca.

Aktuelni režim se poslednjih meseci hvali time što je veliki broj zemalja povukao priznanje samoproglašene republike Kosovo. Zalaganjem Ruske Federacije „Kosovo“ ne može biti primljeno ni u Interpol ni u Unesko. Prepuštajući državne i privredne resurse sepratitima iz Prištine Vučićev dikatorski režim šalje lošu poruku i zemljama koje su povukele priznanje „Kosova“ i našim prijateljima koji lobiraju za srpsku stvar u međunarodnim organizacijama i institucijama. Zato i pomalo nepristojno zvuči kada predsednik Srbije posle svakog brifinga sa medijima kaže „Živela Srbija“ a onda se postavlja pitanje kako će Srbija da živi ako se Vučić odrekne onoga što njoj pripada. Prosto je neshvatljivo kako predsednik Srbije poklanja imovinu Srbije separatistima kao da mu je to babo ostavio. Ako je i od „Aca Srbina“, mnogo je!

Narodni pokret Srba sa Kosova i Metohije „Otadžbina“ kao verodostojni zastupnik interesa Srba iz južne srpske pokrajine nada se da će sadašnji predsednik Srbije zbog ovakvih krivičnih dela nacionalne velezdaje jednog dana morati da odgovara kada bude sišao sa vlasti. Tada ćemo sigurno i saznati šta je sve i koliko čega se Aleksandar Vučić tajno dogovorio sa sepratistima na štetu nacionalnih i državnih interesa Republike Srbije. Ono što je sigurno, Srbi do sada u svojoj istoriji takvog izdajnika nisu imali.





Kosovska Mitrovica
23.04.2020. godine
Informativna služba
Narodnog pokreta Srba sa Kosova i Metohije
„Otadžbina“




PROČITAJTE JOŠ:
NP ''Otadžbina'': Vučićeva izjava o krahu njegove politike prema KiM, potvrđena u Zubinom Potoku - KM NovineNP ''Otadžbina'': Vučićeva izjava o krahu njegove politike prema KiM, potvrđena u Zubinom Potoku Izjava Predsednika Srbije Aleksandra Vučića na sednici glavnog odbora SNS da je njegova politika na Kosovu i Metohiji doživela poraz juče se potvrdila u opštini Zubin Potok. Iako je trinaest puta do sada predsednik govorio „ne dam Trepču, ne dam Gazivode" juče je Gazivode dao.


PROČITAJTE JOŠ:
Otkriće srpskih i ruskih diverzanata na dnu jezera na Kosovu i Metohiji - KM NovineOtkriće srpskih i ruskih diverzanata na dnu jezera na Kosovu i Metohiji U vreme nekadašnje SFRJ, početkom '70-ih godina, uprkos tome što su znali kakva kulturna blaga čuva sveta srpska zemlja, raseljeni su stanovnici 14 srpskih sela. U kotlini Ibarskog Kolašina na Kosovu i Metohiji nalazi se veštačko, odnosno akumulaciono jezero Gazivode.


PROČITAJTE JOŠ:
Tači na severu KiM u dogovoru sa Aleksandrom Vučićem? - KM NovineTači na severu KiM uz znanje Aleksandra Vučića? Dolazak Hašima Tačija na sever Kosova i Metohije, uz pratnju naoružanih šiptarskih jedinica ROSU, bez sumnje je politička predstava do detalja dogovorena sa Aleksandrom Vučićem. Tačnije, nema sumnje da je ovaj performans izveden kao dogovor, ali još verovatnije i zamisao, zajedničkih gospodara sa Zapada Tačija i Vučića.



KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2020 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.