NOVE OPCIJE NA STOLU! Zakazane konsultacije sa medicinskim delom Kriznog štaba

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2021, 15:23

NOVE OPCIJE NA STOLU! Zakazane konsultacije sa medicinskim delom Kriznog štaba

Najpre razmotriti epidemijsku situaciju, sagledati brojke, a zatim polemisati o tome da li ima prostora da se mere još popuste

Danas poslepodne biće održane konsultacije medicinskog dela Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa i premijerke Srbije Anom Brnabić.

Ono što jedino može da se dogodi, kako se saznaje, jeste da se učenici vrate u školske klupe, ali i o tome se "razmišlja" oprezno.

U ponedeljak su stupile na snagu nove, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << malo opuštenije mere.

Naime, posle više od dve nedelje zatvorenih ugostiteljskih objekata i tržnih centara, dozvoljeno je da počnu da rade bašte kafića, ali sa 50 odsto kapaciteta, sobzirom na to da razmak između stolova mora da bude 2  metra, a gosti moraju da nose maske.

BONUS GALERIJA - Pogledajte kako je izgledao Beograd tokom vanrednog stanja 2020. godine

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.