NENAMERNA GREŠKA: Katai nije igrao u Danskoj zbog dopinga

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2021, 10:31

NENAMERNA GREŠKA: Katai nije igrao u Danskoj zbog dopinga

Neočekivani problem.

Aleksandar Katai propustio je utakmicu Lige Evrope protiv Mitjilenda zbog nenamerneog dopinga, piše Informer.

Katai, koji se oporavio od korona virusa, koristio je prilikom inhalacije isti lek kao i njegov sin, a jedna od supstanci spada u nedozvoljene.

Doktor crveno-belih Miodrag Mladenović rekao je igračima da napišu spisak svih lekova koje su koristili u danima uoči >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << puta u Dansku i na Kataijevom spisku je našao supstancu koju zabranjuje Svetska antidoping agencija.

Katai je, inače, van terena od 26. septembra, kad je odigrao jedno poluvreme protiv Novog Pazara u gostima. Ubrzo posle toga dobio je pozitivan test na koronu i sve do danas nije igrao. On se u međuvremenu vratio treninzima, čak je i na zvaničnoj Fejsbuk stranici kluba s "Marakane" objavljena fotografija s poslednjeg treninga pred put u Dansku na kojoj se vidi Katai.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SREĆA U NESREĆI ZA ZVEZDU: Da je igrao u Danskoj, Katai bi ZAVRŠIO karijeru

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2021

Kakav splet okolnosti...Jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde, Aleksandar Katai, mogao je vrlo lako da završi karijeru da je igrao utakmicu Lige Evrope u Danskoj protiv Mitjilanda...Katai, koji se oporavio od korona virusa, koristio je prilikom inhalacije isti lek kao i njegov sin, a jedna od supstanci...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.