NEMANJA I BOGDAN U PROBLEMU: Pojavila se korona u Sakramento Kingsima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2020, 22:29

NEMANJA I BOGDAN U PROBLEMU: Pojavila se korona u Sakramento Kingsima (FOTO)

Sve se dogodilo pred odlazak u Orlando.

Jedan od najvažnijih igrača Sakramento Kinga, Harison Barns, ujedno i saigrač reprezentativaca Srbije Nemanje Bjelice i Bogdana Bogdanovića pozitivan je na korona virus i to neposredno pred put Kraljeva u Orlando gde će se odigrati završnica NBA lige.

Informaciju o zarazi objavio je sam Barns na svom Tviter profilu. Barns je ove sezone sa Kraljeve prosčeno postizao 14,7 poena i 4,8 uhvaćenih lopti prosečno po utakmici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i očekuje se da doputuje u Orlando i priključi se timu kada bude imao nekoliko negativnih testova.

pic.twitter.com/4TXEL0kcCV

— Harrison Barnes (@hbarnes) July 14, 2020

 - Pre nego što sam napusti tim prošle nedelje, testiran sam pozitivno na Covid-19. Nisam imao simptoma i osećam se dobro. U karantinu sam i poštujem sve bezbednosne protokole dok ne budem spreman za akciju. Nadam se da ću se pridružiti timu u Orlandu kada bude bezbedno. Ostanite bezbedni - napisao je Barns u poruci.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanda Ikardi, supruga Maura Ikardija.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.