NEGDE SU POGREŠILI! Amadeus bend napravio šalu na račun korona virusa! Nasmejaćete se sigurno! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2020, 19:28

NEGDE SU POGREŠILI! Amadeus bend napravio šalu na račun korona virusa! Nasmejaćete se sigurno! (FOTO)

Uvek spremni za šalu...

Momci iz Amadeus benda su uvek spremni za šalu i to je opšte poznato svim njihovim fanovima, a sada su rešili da se našale i na račun korone.

Na fotografiji, koju je Aca klavijaturista ovog benda, postavio na svom Instagram profilu, vidi se kako svi članovi benda nose maske kako treba, osim njega, koji je nosi na očima.

U opisu fotografije piše:

- Negde sam pogrešio!

Poznato je da se momci iz Amadeus benda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uvek odazivaju na humanitarne koncerte i da su spremni da pomognu kad god treba, pa smo ih pozvali da nam prokomentarišu trenutnu situaciju i šalu koju su napravili na račun iste.

- Situacija nije za šalu, to nam je više svima jasno, ali mi smo bend koji uvek pokušava ljude da razveseli i vrati im osmeh na lice. Svakako je da nismo mislili ništa loše i da se ne šalimo sa onim što proživljavamo u Srbiji trenutno, ali ako smo izmamili bar nekoliko osmeha na licu ljudi, koji su bar na trenutak zaboravili na ovu sivu svakodnevnicu i vesti koje dobijamo svaki dan o obolelima, onda smo postigli ono što smo želeli. Šale nikad nije na pretek, osmeh i pozitivno razmišljanje je ono što nam je u ovom trenutku preko potrebno i to nam je bio jedini cilj - rekao nam je Aca Amadeus.

"Vi ste kraljevi", "Bravo, malo šale", "Kraljevi, znači kraljevi", "Bravo za Amadeus bend", samo su neki od komentara koji su ispisani ispod fotografije, a o kakvoj se šali radi, pogledajte u nastavku.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.