NE IZLAZITE NAPOLJE BEZ PREKE POTREBE Važan APEL instituta za javno zdravlje - lekari pod ogromnim pritiskom

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2021, 19:54

"NE IZLAZITE NAPOLJE BEZ PREKE POTREBE" Važan APEL instituta za javno zdravlje - lekari pod ogromnim pritiskom

U poslednja 24 sata na Kosovu je preminulo šest osoba, a potvrđena su 592 nova slučaja, što je najviši dnevni bilans ove godine.

Institut za javno zdravlje u Prištini danas je, nakon objavljivanja novih slučajeva i žrtava korona virusa u poslednja 24 časa, apelovao na građane da budu oprezni, da ostanu kod kuća i izlaze samo u slučaju kada je to neophodno, javlja portal Reporteri, a prenosi Tanjug.

Prema novim podacima Instituta, u poslednja 24 sata >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Kosovu je preminulo šest osoba, a potvrđena su 592 nova slučaja, što je najviši dnevni bilans ove godine.

Izveštaji ukazuju na prepune bolnice u kojima se lekari pod ogromnim pritiskom bore protiv korona virusa i da broj pozitivnih i smrtnih slučajeva i dalje raste.

U pozivu Instituta za javno zdravlje građani se pozivaju na krajnji oprez, nošenje maski i održavanje higijene, strogo izbegavanje svih skupova kao i skraćeno radno vreme, prenosi Kosovo onlajn.

Upućen je i poseban poziv na sprovođenje preporuka i poštovanje restriktivnih mera u javnim aktivnostima i poštovanje ograničenja okupljanja građana i javnih okupljanja.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.