Izvor: Blic, 08.Avg.2022, 15:44

NAUTIČKI TURIZAM U CVATU Sve više turista u Novi Sad dolazi brodom, samo u junu više poseta nego za ČITAVU PRETHODNU GODINU

Prva polovina 2022. godine odaje nam utisak da se novosadski turizam u potpunosti oporavio od zastoja uzrokovanog pandemijom korona virusa i vratio uobičajenom trendu rasta turističkog prometa iz meseca u mesec. Tako su jun obeležile organizovane posete putnika sa kruzera, masovni dolasci vozom, kao i mnogobrojni festivali i sportski događaji. Sve ovo rezultiralo je povećanjem broja dolazaka i noćenja turista u smeštajnim objektima, velikim brojem izletnika, kao i značajnim pristajanjem putničkih brodova.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.