MOŽE VAM SPASITI ŽIVOT AKO SE ZARAZITE: Pogledajte TEHNIKU DISANJA engleskog doktora koja ČUVA PLUĆA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2020, 18:15

MOŽE VAM SPASITI ŽIVOT AKO SE ZARAZITE: Pogledajte TEHNIKU DISANJA engleskog doktora koja ČUVA PLUĆA (VIDEO)

Posebna tehnika disanja može da spase život ljudima koji dobiju korona virus, a nju je u snimku koji se širi društvenim mrežama prikazao engleski lekar.

Doktor Sarfaraz Munši, koji radi u Kraljevskoj bolnici u Romfordu, delu istočnog Londona, prikazao je ovu tehniku zajedno sa svojom koleginicom, šeficom medicinskih sestara Sju Eliot.

Please watch this doc from Queens Hospital explain how to relieve respiratory symptoms. For last 2 weeks I've had >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << all symptoms of C19 (tho haven't been tested) & did this on doc husband's advice. I'm fully recovered & technique helped a lot.https://t.co/xo8AansUvc via @YouTube

— J.K. Rowling (@jk_rowling) April 6, 2020

Munši je objasnio da se ova tehnika primenjuje na pacijentima koji su na intenzivnoj nezi, ali da može pomoći i onima sa blažim simptomima, te čak i kao prevencija ljudima koji nisu zaraženi.

Engleski lekar objasnio je da se na ovaj način unosi više kiseonika u duboke delove pluća, čime se sprečava njihovo oštećenje i komplikacije opasne po život.

Ovaj video podelila je i poznata engleska književnica Džej Kej Rouling, autorka "Harija Potera", koja je navela da joj je tehnika veoma pomogla u oporavku od korona virusa.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.