Izvor: Blic, 26.Okt.2021, 06:24

MOGU LI DA IMAM "VIŠAK" ANTITELA? Temperatura, malaksalost i glavobolja: Da li burno reagujem na vakcinu ili imam PREVELIK TITAR?

Dobijete poruku da je vreme za treću, buster dozu vakcine protiv korona virusa. Odete na vakcinalni punkt, primite željenu vakcinu, međutim nakon toga vam se sloši. Malaksali ste, boli vas glava i imate visoku temperaturu. Neki su za ovo okrivili "višak" antitela. Da li je medicinski moguće imati previsok nivo antitela?

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NE POSTOJI "VIŠAK" ANTITELA KOJI IZAZIVA BURNU REAKCIJU NA VAKCINU: Imunolozi dali odgovor - evo šta se dešava sa organizmom posle buster doze

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2021

Doktor Kamenov ističe i da osim vakcinacije ljudi treba da se posvete i jačanju imuniteta zdravijim načinom života jer zdraviji organizam stvara i više antitela...Dobijete poruku da je vreme za treću, buster dozu vakcine protiv korona virusa. Odete na vakcinalni punkt, primite željenu vakcinu,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.