Izvor: Blic, 06.Apr.2020, 15:02

MODERNA PIRATERIJA VREDNA SVAKE OSUDE Tramp presreo pošiljku namenjenu Nemačkoj i Kanadi, Berlin KIPI OD BESA! Kako je nestalo 200.000 zaštitnih maski?

Svet ulazi u četvrti mesec borbe protiv korona virusa, a ukupan broj zaraženih na globalnom nivou premašio je 1,2 miliona ljudi. Sjedinjene Američke Države i dalje su na prvom mestu po broju zaraženih, a Španija je ovih dana zauzela drugo mesto sa više od 130.000 potvrđenih slučajeva Covida-19, čime je prestigla i Italiju. Na globalnoj sceni vodi se borba u nabavci zaštitne opreme i respiratora, koja je ozbiljno zapretila diplomatskim odnosima zemalja. (Da biste nastavili sa čitanjem ovog teksta, potrebno je da se pretplatite na neki od "Blic premium" paketa)
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.