Izvor: Blic, 05.Mar.2021, 15:18

Lončar uoči sednice Kriznog štaba: "Mi ćemo sigurno neke mere doneti, suzdržite se od kontakata u narednih sedam dana"

Prošlo je godinu dana kako se pojavila korona, nešto smo naučili nešto nismo. Nešto smo prošli, nešto ćemo tek proći. Treba naši građani da shvate samo jednu stvar, da se trenutno nalazimo u takvoj situaciji da ćemo imati rezultat samo ako prekinemo kontakte u narednih pet do sedam dana. Zamolio bih svakog građanina Srbije, samo da to shvati i da ne čeka da mu neko propisuje mere kako treba da se ponaša, izjavio je ministar zdravlja Zlatibor Lončar uoči sednice Kriznog štaba za TV Pink.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Mi ćemo sigurno neke mere doneti" Lončar rekao šta je najbolje rešenje za sve! Da li će biti tako?

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2021

Sednica Kriznog štaba biće održana danas u 15 sati..Prošlo je godinu dana kako se pojavila korona, nešto smo naučili nešto nismo. Nešto smo prošli, nešto ćemo tek proći. Treba naši građani da shvate samo jednu stvar, da se trenutno nalazimo u takvoj situaciji da ćemo imati rezultat samo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.