Izvor: Blic, 17.Jul.2020, 15:15

Lončar: U Srbiji NISU RAĐENE OBDUKCIJE umrlih od korona virusa (UŽIVO)

"Danas imamo rekordan broj testiranih, 9.910 osoba, od toga 392 su pozitivne. Na respiratoru je 184 pacijenata, u poslednja 24 preminulo je 10 osoba i ukupan broj preminulih je 452, a broj hospitalizovanih 4716. Da bismo imali uvid i predstavu u kakvoj se situaciji nalazimo, posebno Beograd i Novi Sad, da imamo problem koji ćemo imati, mislimo da će još sigurno dan ili dva imati povećanje broja zahvaljujući protestima, to nam se tačno vidi. Samo na Infektivnoj pregledano je 246 pacijenata, od toga 62 su morala da ostanu na bolničkom lečenju. Ono što želim da kažem, o čemu vodimo računa je da je 649 zdravstvenih radnika pozitivno na kovid 19. Mislim da podaci govore dovoljno za sebe", rekao je ministar zdravlja Zlatibor Lončar.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

10 žrtava koronavirusa, 392 novozaraženih i rekordan broj na respiratoru

Izvor: Luftika.rs, 17.Jul.2020

Od juče u 15 sati u Srbiji je još 10 osoba preminulo od posledica koronavirusa, saopštilo je Ministarstvo zdravlja,a preneo N1.. Zvaničan, ukupan broj preminulih je 452. Virus je registrovan kod još 392 osobe, a na respiratorima su 184 pacijenta.. Od poslednjeg preseka stanja u Srbiji, na koronavirus...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.