Kupili su joj haljinicu za diplomiranje njenog tate, a sad je u njoj sahranjuju: Korona ubila petomesečnu bebu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2020, 11:55

Kupili su joj haljinicu za diplomiranje njenog tate, a sad je u njoj sahranjuju: Korona ubila petomesečnu bebu

Beba je imala srčane probleme i dijagnostikovan joj je bronhitis, kao i groznica.

Beba stara pet meseci iz Njujorka, koja je umrla od korona virusa, "otišla je izgledajući kao princeza", rekao je očajni otac, prenosi Dejli star.

Džej-Natali La Santa nije imala ni pola godine kada ju je pokosio smrtonosni virus.

Njen otac Džerel La Santa, inače vatrogasac, rekao je u emotivnom intervjuu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Njujork post da je devojčica sahranjena u prelepoj novoj haljinu, koju joj je on kupio za njegovu ceremoniju diplomiranja.

Ta ceremonija, na kojoj je Džerel trebalo da postane zvanično vatrogasac, trebalo je da se održi 27. marta, ali je odložena zbog pandemije koronavirusa.

Njen otac za tu specijalnu priliku kupio joj je roze-zlatnu haljinu, ali umesto toga, tu haljinu su joj obukli na sahrani nekoliko nedelja kasnije.

- Otišla je izgledajući kao princeza - rekao je očajni otac.

On je završavao prvu smenu u Bronksu u Njujorku, kada je saznao da je njegova ćerka odvedena u bolnicu.

Testirana je na korona virus dva puta za šest dana, pre nego što je rezultat pokazao da je pozitivna.

Džej-Natali je do 4. aprila morala da bude intubirana, a umrla je 20. aprila, samo nedelju dana pre nego što je napunila pet meseci.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.